hnl

Armada uoči derbija s Hajdukom poslala igračima jasnu poruku

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

RIJEKA i Hajduk od 17:30 na Rujevici igraju derbi 23. kola HNL-a.

Ovi protivnici su prije samo dva i pol tjedna na Rujevici igrali međusobno u odgođenoj utakmici 5. kola i Hajduk je slavio 1:0.

Rijekini navijači su uoči večerašnje utakmice na Facebooku objavili kratak post u kojima od igrača traže isključivo pobjedu.

KREPAT MA NE MOLAT!! S Rijekom smo prošli i najljepše i najteže trenutke, i borbe za trofeje i borbu za ostanak,...

Posted by KN Armada Rijeka on Saturday, 27 February 2021

"S Rijekom smo prošli i najljepše i najteže trenutke, i borbe za trofeje i borbu za ostanak, europske stadione i blato HNL močvare, ali uvijek smo najviše cijenili bezrezervnu borbu za najdraži dres kao što smo uvijek i pružali bezrezervnu podršku pogotovo u trenucima kada Rijeci ne ide. Kao što se zaslužio naklon nakon krstarenja Europom, kao što se osjećao ponos nakon toga. Tako sada treba skupiti glave, pokazati karakter i kao ekipa izaći iz krize, jer opravdanja za ne ostaviti srce na terenu nema. Nećemo opravdanja, hoćemo pobjedu", objavila je Armada uz fotografije grafita na gradskim ulicama na kojima piše "Hoćemo pobjedu".

Momčad Simona Rožmana je četiri kola bez pobjede, a u zadnjih sedam kola dobila je samo jednu utakmicu, onu protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj 3:2.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više