Arsenal gubi utrku za naslov. Jesus: Ne trebamo biti negativni, radimo čudesne stvari

Foto: Profimedia

ARSENAL je tri minute prije kraja domaće utakmice 32. kola gubio od posljednjeplasiranog Southamptona 1:3, no uspio doći do boda u završnici susreta. Ipak, donedavno uvjerljivo vodeća momčad Premier lige sad je na samo +5 u odnosu na drugoplasirani Manchester City, ali i s dvije odigrane utakmice više. Sastav Pepa Guardiole ima sve u svojim rukama.

Upravo to, kao i ishod protiv Southamptona, prokomentirao je Arsenalov napadač Gabriel Jesus. Nije obeshrabren, smatra da njegova momčad može slaviti titulu na kraju sezone. Inače, Southampton je sjajno otvorio ovu utakmicu i nakon 14. minuta golovima Carlosa Alcaraza i Thea Walcotta vodio 2:0.

Na 1:2 je smanjio u 20. Gabriel Martinelli, a onda je Duje Ćaleta-Car svojim prvim ligaškim golom sezone povisio na 3:1 za Southampton. Martin Odegaard u 88. i Bukayo Saka u 91. spriječili su poraz Arsenala.

Jesus: Ne bismo željeli pričati o negativnim stvarima

"Puno se toga istovremeno događa i ne bismo željeli pričati o negativnim stvarima jer je ovo što radimo u ovoj sezoni čudesno. Premier liga je teška. I ovaj trenutak je težak. Moramo se držati zajedno sve do samog kraja. I dalje imamo pet bodova više od Manchester Cityja, a oni dvije utakmice manje. Želimo li naslov, morat ćemo pobijediti u svakoj utakmici do kraja"

"Svašta se može dogoditi. Jasno da nismo sretni s ishodima posljednjih utakmica, svjesni smo da smo ispuštali bodove. Ne treba nam to nitko govoriti. No i dalje smo tu, borimo se i borit ćemo se do kraja".

 

Pročitajte više