As iz Arabije: Modrić je odbio 300 milijuna eura. Ovdje već spremaju novu ofenzivu

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ (38) plasirao se s Realom u finale španjolskog Superkupa, koji se igra u saudijskom Rijadu. Ondje će se u nedjelju protiv Barcelone boriti za prvi trofej sezone. Dopisnik madridskog asa iz glavnog grada Saudijske Arabije piše da se uvjerio koliko je Modrić ondje cijenjen.

"Hrvat je prošlog ljeta odbio ponudu Al Hilala od 300 milijuna eura za tri sezone. Usprkos tome što je umjesto nevjerojatne ponude izabrao ostanak u Realu, Saudijci su ga oduševljeno dočekali. Modrić je došao tamo gdje mu je mogao biti dom, ali on to nije htio. Krajem prošle sezone, dok je čekao da mu Real konačno ponudi produljenje ugovora, primio je ponudu koju bi malo tko odbio.

"Neymar, SMS, Mitrogol, Jesus... I dalje čekaju Modrića"

Al Hilal mu je ponudio po 100 milijuna eura za tri godine i da bude vođa momčadi, u kojoj su Neymar, Milinković-Savić, Mitrović, Ruben Neves, Koulibaly i Bono, a vodi je legendarni trener Jorge Jesus. Bila je to sjajna ponuda po svim kriterijima, no Modrić je bez razmišljanja odgovorio 'ne'.

Ali i nakon toga Arabija ga obožava. Nada se da je odbijenica koju joj je ljetos dao samo odgoda. Točnije, da će idućeg ljeta, na pragu 39. godine i na kraju ere u Realu, prihvatiti novu ponudu. Da, u Rijadu su svi uvjereni da će ga Al Hilal za pet mjeseci opet pokušati dovesti." 

Pročitajte više