As: Modrić večeras dobiva ogroman poticaj

Foto: Profimedia

REAL od 21 sat dočekuje Valenciju u 13. kolu La Lige. Drugoplasiranom Realu je to važna utakmica u kojoj traži pobjedu za nastavak borbe za vrh Primere s vodećom senzacijom Gironom te dvama najvećim rivalima, Barcelonom i Atleticom.

Madridski As piše da Ancelotti za tu utakmicu sprema povratak Luke Modrića (38) u prvi sastav, odnosno ostanak u njemu. To je povratak ako se uzme u obzir da je na utakmici Lige prvaka protiv Brage prije tri dana ušao s klupe posljednjih 16 minuta, a ostanak ako se gledaju samo prvenstvene utakmice. Modrić je, naime, starter bio i prošle nedjelje protiv Rayo Vallecana (0:0), također na Bernabeuu.

Ako se ostvari predviđanje Asa, to će Modriću biti prvi put ove sezone da je u nekom natjecanju vezao dvije utakmice u prvoj momčadi. Legenda Reala je ove sezone, posljednje u klubu u kojem je od 2012., degradirana među rezerve pa je tako od 16 utakmica u Ligi prvaka i La Ligi njih samo šest igrala od početka. Na dvije Modrić nije dobio ni minute, dok je osam puta ulazio kao rezerva.

Zato As ističe da je Modrićev današnji očekivani start "ogroman poticaj za podizanje morala jer bi tako uspio ono što ove sezone još nije, igrati od početka dvije utakmice zaredom". Isti izvor kaže da Modrić to može zahvaliti ozljedi Tchouamenija, pa će Camavinga biti čistač veznog reda ispred Modrića i Valverdea na centru. 

 

Pročitajte više