As: Real će novog trenera izabrati između tri bivša igrača. Dvojica već rade u klubu

Foto: Profimedia

SVE ČEŠĆE spominje se mogućnost da će Carlo Ancelotti napustiti Real Madrid na kraju ove sezone. Španjolski As stoga piše da je Real već odabrao tri čovjeka među kojima će pronaći svog novog trenera. Primarna želja je Xabi Alonso, koji radi sjajan posao s Bayer Leverkusenom, no njega se ozbiljno povezuje i s Bayernom tako da Realu neće biti lako dovesti ga.

Alonso je primarna opcija, nakon toga dolaze dva trenera koja su već u klubu

Ne uspije li s Alonsom, iduće dvije opcije su mu treneri koji se već nalaze u klubu. Prvi od njih je Realov bivši desni bek Alvaro Arbeloa, koji trenutno vodi U-19 momčad madridskog kluba. S njom je prošle sezone osvojio trostruku krunu u Španjolskoj bez ijedne izgubljene utakmice, uz četiri remija i čak 160 postignutih golova.

Realovi čelnici, doduše, shvaćaju da bi Arbeloa bio rizik jer još nije vodio seniorsku momčad. Ipak, nagađa se da bi ga voljeli vidjeti u prvoj ekipi - ako ne kao glavnog trenera, onda kao Alonsovog pomoćnika.

Odustane li se i od Arbeloe, As piše da je treća opcija Raul, Realova legenda i igrač s najviše nastupa u povijesti kluba. Raul već četiri godine vodi Realovu B momčad, a radio je i s mlađim kategorijama.

Pročitajte više