As Reala nakon kafanske tučnjave s Partizanom: Mi smo prijatelji, čestitam im

Foto: Profimedia

RUDY FERNANDEZ (38) jedan je od najtrofejnijih košarkaša u povijesti, dvostruki svjetski i četverostruki europski prvak sa Španjolskom. Zadnjih 12 godina je s Realom osvojio šest nacionalnih i dva kontinentalna naslova. 

Nakon što je Partizan pobjedom 95:80 kod Reala poveo 2:0 u četvrtfinalu Eurolige, španjolski gigant je na korak do ispadanja, a Partizanu je za prolazak na Final Four potrebna samo pobjeda u utorak u Beogradu. Tamo će 20 tisuća navijača biti posebno nabrijano na goste nakon što su igrači Reala na posljednjoj utakmici u Madridu prljavim faulom uzrokovali masovnu tučnjavu, a onda i teško ozlijedili Dantea Exuma, najboljeg igrača Partizana.  

"Čestitam Partizanu, bili su nadmoćniji od nas. Znali su igrati u svakom trenutku. Moramo se ispričati svojim navijačima i ljubiteljima košarke općenito. Ne moraju gledati ovakve situacije, ali uz veliki pritisak se događaju greške i to se dogodilo. Mi smo dva prijateljska kluba. Moramo nastaviti igrati košarku i ovo se ne smije ponoviti." izjavio je Fernandez i dodao:

"Punter, Llull... Nije bitno tko je počeo, prioritet je košarka, a ne ono što je bilo u finišu. Cijenimo riječi Željka Obradovića, koji je pozvao na smirivanje tenzija", rekao je Fernandez i poručio: "Mi smo Real i borit ćemo se do kraja."

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BRUTALNU TUČNJAVU 
 

Pročitajte više