REAL MADRID

As spektakularno najavio Realove planove: "Mbappé ne dolazi sam"

Foto: Profimedia/Screenshot (As)

MADRIDSKI As na naslovnici je objavio tri potencijalne Realove kupovine ovoga ljeta. U prvom planu je Kylian Mbappé, a uz njega su Aurelien Tchouaméni i Antonio Rudiger. "Mbappé ne dolazi sam", stoji ispod portreta trojice izabranih. Real Madrid planira osnažiti sve tri linije i u svaku dovesti po jednu prinovu. 

Antonio Rudiger (29) bi ga trebao najjeftinije izaći jer braniču Chelseaja ugovor istječe krajem sezone. Nijemac je, piše As, prihvatio ponudu Real Madrida i od ljeta će se kao slobodan igrač priključiti budućem prvaku Španjolske. Rudiger prema Transfermarktu vrijedi 35 milijuna eura i jedan je od najboljih obrambenih igrača svijeta, a u Realu bi trebao zarađivati 12.5 milijuna eura po sezoni u sljedeće četiri godine.

Real silno želi Francuze

U veznoj liniji konkurenciju bi trebao zaoštriti Monacov Aurelien Tchouaméni (22). Riječ je o francuskom reprezentativcu kojeg se procjenjuje na 35 milijuna eura. Tchouaméni je jedan od najtalentiranijih veznih igrača današnjice i žele ga mnogi europski velikani, no Francuz je, čini se, izabrao Real Madrid. Ondje će se za mjesto u sastavu boriti sa senatorima poput Luke Modrića, Tonija Kroosa i Casemira. Real Madrid morat će ga Monacu platiti najmanje 40 milijuna eura.

Glavna faca naslovnice je Kylian Mbappé (23). PSG-ovoj zvijezdi ovog ljeta istječe ugovor, a Real na njegovom transferu radi već godinama. Prošlo je ljeto Real htio otkupiti francuskog ofenzivca za 200 milijuna eura, no Parižani su tu ponudu odbili. Sada bi ga mogli izgubiti besplatno. Mbappé se nedavno izjasnio kako još nije odlučio u kojem će klubu igrati sljedeće sezone, no španjolski mediji su sigurni da će odabrati Real Madrid.

Pročitajte više