Babić opet objavio sliku s Pijetrajem: Mislim da slijedi ponovni uzlet

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

ALEN BABIĆ u srijedu se objavom na društvenim mrežama pokajao što je napustio dugogodišnjeg trenera Leonarda Pijetraja. "Jbg. Zajebo sam. Hoću se vratiti kući", napisao je hrvatski boksač. Dan nakon te objave uslijedila je nova. Babić je još jednom podijelio sliku s Pijetrajem.

Babić opet podijelio fotografiju s Pijetrajem

"Kad sam kretao u ovo ludilo zamolio sam vas samo jednu stvar; da vjerujete u 'underdoga', da zanemarite sva pravila i vjerujete jednom običnom redaru s naizgled nedostižnim snovima. Znao sam u šta se upuštam, i da ste me zadužili s titulom 'People's champ' Znao sam tad, a znam i sad da smo nakon te titule ja i 'najteži sport na svijetu' zauvijek povezani. Mislim da slijedi ponovni uzlet, osjećam ga u kostima. Drugi dio Savage sage uskoro dolazi", napisao je Babić uz fotografiju.

Uz to je Babić dodao "Guess who's back in the mix", što bismo najjednostavnije mogli prevesti kao: "Pogodite tko se vratio." Babićevi pratitelji to su uglavnom protumačili kao potvrdu ponovne suradnje s Pijetrajem, no zasad nema potvrde da se to dogodilo.

Podsjetimo, Babić je početkom godine prekinuo suradnju s Pijetrajem. Dotad neporaženi 32-godišnji hrvatski boksač objavio je da karijeru nastavlja s britanskim trenerom Anthonyjem Wilsonom. Babića je Wilson pripremao za borbu protiv Lukasza Rozanskog za WBC titulu bridger kategorije. U njoj je u prvoj rundi izgubio od Poljaka i otad se nije borio.

Pročitajte više