BOKS

Babić poslušao Hrgovićevu poruku pa poludio: Je*i se! Dobit ćeš svoje!

Foto: Instagram, Igor Kralj / Pixsell

ALEN BABIĆ večeras ima iznimno bitnu borbu protiv irskog boksača Nialla Kennedyja. Tekstualni prijenos možete pratiti OVDJE.

Tom prilikom dao je intervju novinaru SkySportsa koji mu je na mobitelu pokazao poruku Filipa Hrgovića, najbolje plasiranog hrvatskog teškaša. Između ostalog, Hrgović mu je poručio: "Ovo nije dobar put za tebe. Ne samo da se nećemo boriti nego nećeš dobiti šansu ni razgovarati sa mnom."

Babić je ekspresno reagirao. "Mičite mi to ispred očiju. Bacio bih mobitel da nije moj. Što on priča? Pa sad imam priliku razgovarati s tobom. Jebi se, sjebat ću i tebe i cijeli tvoj tim", ljutito je poručio Babić pa nastavio: "On je obični nasilnik. Viđao sam takve kroz život, ali on će svakako dobiti svoje."

Nakon toga se obrušio na Hrgovićevu karijeru i nedavne borbe: "Borim se sa stotim na rang-listi, zadnji put mi je suparnik bio 68., a njegov 680. na svijetu. Hrgović je sramota. Te borbe kada mu suparnik pristane pet dana prije borbe treba zabraniti. Nokautirao je suparnika za nešto novaca. Kakav je to čovjek?"

Podsjetimo, Babić i Hrgović imaju debelu povijest prozivanja preko medija. Babić silno želi borbu s Hrgovićem, ali čini se kako Hrgović nije zainteresiran. Smatra kako je prekvalitetan za Babića, a Babić uporno ismijava njegove suparnike i karijeru u kojoj bira mnogo slabije suparnike. 

Pročitajte više