Babićev promotor: Ne znam što će biti dalje. Nisam mogao vjerovati da je izgubio

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

EDDIE HEARN, promotor Alena Babića, komentirao je poraz hrvatskog boksača od Lukasza Rozanskog u borbi za svjetsku titulu po WBC verziji. "Ne znam što će biti dalje. Babić je imao nešto za reći o nama. No ja ga volim i tužan sam zbog njega. Nisam mogao vjerovati kada sam čuo da je izgubio u prvoj rundi. Babić ima veliko srce, siguran sam da će se vratiti", izjavio je Hearn.

Poljak Rozanski navalio je od početka borbe, a Babić se u tome nije snašao. Hrvatski boksač nije uspio vraćati udarce. Rozanski ga je nemilosrdno mlatio nešto manje od dvije minute i natjerao suca na prekid borbe. Babić je do sada dobio 11 borbi, od čega prvih deset nokautom u teškoj kategoriji.

Podsjetimo, Babić je ranije bio ljutit na Hearnov Matchroom Boxing te je tražio više mečeva. "Da, ovo se upravo dogodilo. Srce mi je slomljeno, ne znam što se dogodilo. Nisam osjetio nijedan udarac. Kao da sam se zagrijao i borba je bila gotova. Ne znam što se dogodilo. Moj prvi poraz u četiri godine, i to nokautom i mojim stilom borbe. Zbilja ne znam što se dogodilo", rekao je među ostalim Babić.

Pročitajte više