SPORT MIX

Babiću svjetski poznata boksačica pokazivala gaćice: "Ne radi to, djevojka mi gleda"

Foto: Instagram (Alen Babić)

ALEN BABIĆ (30) je na Instagram Storyju objavio video razgovora s australskom boksačicom Ebanie Bridges (35). Ona mu je pokazivala svoje gaćice.

Ebanie je početkom travnja stigla na vaganje uoči borbe u čipkastom donjem rublju. Postala je svjetski hit. Dan kasnije je doživjela težak poraz od Shannon Courtenay.

Bridges Babiću pokazala gaćice

Babić i Bridges su u dobrim odnosima, što se i vidjelo u njegovom Instagram Storyju u kojem mu je kolegica pokazivala gaćice.

"OK, ne radi to, svi gledaju. Moja će djevojka ovo gledati, a ja ću morati ostati s njom", rekao je Babić. 

 

"Volim Alena, on je legenda. Zabavno ga je gledati, radujem se što ću ga opet gledati", izjavila je Bridges. Njihov razgovor trajao je sat vremena.

Babić se trenutno priprema za novi meč u teškoj kategoriji. Uskoro će se okušati u bridgerweightu, kategoriji koja predstavlja spoj poluteške i teške kategorije. U njoj je Babić u top 10 boraca. U profesionalnoj boksačkoj karijeri Babić ima šest pobjeda u isto toliko mečeva. Svih šest je ostvario nokautom protivnika.

Zašto se Bridges pojavila u donjem rublju na vaganju?

Inače, Bridges je prije dva mjeseca htjela Courtenay pokloniti donje rublje svoga oca uoči meča. Na kraju je morala čestitati jačoj.

"Nisam pobijedila, ali borila sam se svim srcem. Nisam mogla vidjeti u posljednje tri runde, ali sebi ne zamjeram baš ništa. Čestitam Shanny. Za tango je potrebno dvoje i zaista se nadam da smo učinili ono što sam rekla i pokazali da se i lijepe djevojke žestoko bore. Nadam se da je svima bilo zabavno. Veliko hvala svim mojim obožavateljima i svima koji su se uključili. Volim vas sve."

 


 

Pročitajte više