Badelj: Ovo je možda moja zadnja utakmica za Dinamo

DINAMO je večeras veličanstveno odigrao utakmicu protiv Malmoa. Pobjedom 4:1 Modri su napravili veliki korak prema toliko priželjkivanoj Ligi prvaka. Ono što najviše veseli jest činjenica kako je Dinamo odigrao disciplinirano i zrelo, zrelo kao za Ligu prvaka.

"Odlično smo otvorili poluvrijeme, nije nas išlo nakon primljenog gola. U drugom poluvremenu otvorilo nam se i uz dozu sreće sve smo preokrenuli. Ne želim istaknuti pojedince, odigrali smo ovo kao ekipa, kao momčad. Moji momci imaju stil, iako me javnost zezala kako igramo zatvoreno, evo sada im se vratilo. Špice su nam odlično igrale, otvarale se, imali smo jako puno raspoloženih igrača", izjavio je vidno uzbuđeni Krunoslav Jurčić.

Svoje viđenje utakmice je prokomentirao i Ante Rukavina, čiji je pogodak prelomio utakmicu.

"Dobio sam priliku, dobio sam šansu od trenera. Samo sam izvršio ono što mi je on naredio. Uz trenera Jurčića je lagano raditi, jer mi puno pomaže savjetima, ne samo meni nego i igračima. Što se tiče njihovog prvog gola moram napomenuti da je to bio samo slučajnost. Mi smo ih taktički nadigrali", izjavio je Šibenčanin u dresu Dinama.

Badelj: Ne znam, možda mi je ovo zadnja utakmica u Dinamu

"Ušli smo u utakmicu s namjerom da što više toga riješimo u Zagrebu. Taj jedan gol koji smo primili je po meni nezaslužen i ostaje žal zbog toga. Htio bih se zahvaliti navijačima koji su nas bodrili. Sve je super, jaki smo i spremni smo za Europu", izjavio je Badelj te nadodao: "Ne znam je li mi ovo zadnja utakmica za Dinamo, ne znam što da kažem, možda i je, ne znam", te tako zaprepastio javnost.

Kratki komentar je dao i najbolji igrač utakmice Sammir kojem je ovo 50. europski nastup u dresu Dinama. Čini se kako je odlučio pokazati sve svoje znanje u utakmici namjestivši jedan gol te zabivši dva.

"Ovo je velika pobjeda za nas. Ne samo za nas nego i za ove prekrasne gledatelje koji su nas došli podržati. Ponavljam, najbitnija je pobjeda i ovako idemo mirno u uzvrat", izjavio je Sammir.

Pročitajte više