Bajević: Hajduku smo mogli zabiti još golova

UNATOČ pobjedi nad Hajdukom, trener AEK-a nije bio sasvim zadovoljan igrom svoje momčadi. Dušanu Bajeviću smeta igra veznog reda u prvom poluvremenu, dok je u nastavku funkcioniralo sve u grčkoj momčadi. Tvrdi da su na kraju mogli pobijediti i uvjerljivije od 3:1.

"Imali smo rupu na sredini terena. Hajduk je zabio iz penala, a imao je još prilika doći i do drugog gola", rekao je Bajević jutro nakon utakmice pa nastavio:

"Odlično smo otvorili utakmicu, zabili gol i došli do prednosti. Ali, nakon 15-20 minuta smo pali i na sredini terena nismo dobro funkcionirali. Druga polovica prvog dijela bila je loša, ali smo srećom u nastavku sve ispravili. Drugi dio smo odigrali puno bolje i na kraju smo mogli zabiti još golova."

Trener AEK-a osvrnuo se i na gostujuću pobjedu Zenita protiv Anderlechta. AEK sljedeće kolo putuje u Rusiju.

"To će kolo biti vrlo važno jer se sastaju i Hajduk - Anderlecht, dvije momčadi koje su poražene u prvoj utakmici. Mi smo uoči gostovanja u Rusiji u nešto lakšoj situaciji. Ne mogu reći da idemo tamo pobijediti. Dat ćemo sve od sebe i nadam se da će nam to donijeti pozitivan rezultat. Dobro smo počeli u Europa ligi i nadam se da ćemo ovako nastaviti."

Nakon poraza od Zenita u Anderlechtu su svjesni da će utakmica s Hajdukom na Poljudu puno toga odlučivati. Susret je najavio branič Guillaume Gillet.

"Zenit je odigrao vrlo dobro i sad nam slijedi utakmica s Hajdukom. Znam da u Splitu neće biti lako, ali se nadam da ćemo odigrati dobro i slaviti", rekao je Gillet.

Pročitajte više