TRANSFERI

Bale zarađuje 600 tisuća funti tjedno. Prema kladionicama dovest će ga drugoligaš

Foto: EPA-EFE

GARETH BALE je prošlu sezonu odigrao na posudbi u Tottenhamu. Jose Mourinho je u veljači tvrdio kako Bale dugo nije izgledao sretnije, ali se velški krilni napadač ipak vratio u Real Madrid.

Nije nikakva tajna da ga se Kraljevski klub pokušava riješiti, prvenstveno zbog astronomske plaće od 600 tisuća funti tjedno. S obzirom na to da mu ugovor istječe za godinu dana, pokušat će ga prodati ne bi li izvukli i odštetu za njega. Oddschecker, jedna od najvećih kuća koje formiraju tečajeve za kladionice, izbacio je koeficijente za klubove u kojima bi Bale mogao nastaviti karijeru.

Pomalo nevjerojatno zvuči podatak da je glavni favorit za dovođenje Balea drugoligaš. Riječ je o Cardiff Cityju, klubu koji se natječe u engleskom Championshipu. U svibnju je koeficijent na klub iz njegovog rodnog grada bio 16, ali je pao na nevjerojatnih 2.3, što znači da je vjerojatnost njegovog odlaska tamo prema kladionicama oko 45 %.

Nakon Cardiffa najveći favoriti su MLS klubovi, prije svih Inter Miami. Vjerojatnost njegovog prelaska u tu ligu iznosi oko 13%, dok se povratku u Tottenham daje 12% šanse. Odlasku u Kinu daje se oko 10% šanse, dok se prelasku u Chelsea ili PSG daje 5% šanse.

Pročitajte više