Balić odgovorio Maglajliji: Nismo se predali niti osramotili, HSV je odigrao jako dobro

Tekst: M.M.
Foto: Index

NAKON utakmice s HSV-om trener CO Zagreba Senjanin Maglajlija bio je vidno razočaran, a nije štedio pogrdne riječi na račun igrača. Istaknuo je kako taj visoki poraz izgleda jako ružno te da su se igrači praktički predali i dobrano osramotili.

Čuvši što je trener rekao, najbolji igrač momčad i Ivano Balić odlučio je stati u obranu igrača, istaknuvši da nije istina da su se Zagrebaši predali.

"Pali smo početkom drugog poluvremena, HSV je kaznio nekoliko naših loših napada, željeli smo brzo uhvatiti priključak i ta nam se žurba osvetila. Možda je izgledalo kao da smo se predali, ali vjerujte da nije tako. Željeli smo, ali nismo uspjeli, a domaćin je odigrao uistinu dobro", rekao je Balić za VL.

"Znate, nervoza je bila prisutna, bio nam je to prvi jaki test ove sezone. Pa mi pogodimo pet stativa, a oni uzvrate s pet golova", dodao je.

Sada nema vremena za duboke analize, jer pulene Senjanina Maglajlije već za nekoliko dana očekuje novi ispit.

"Moramo otkriti razloge kako bismo ih uklonili i dobro se pripremili za gostovanje u Kopenhagenu gdje pobjedom moramo potvrditi treće mjesto. I, naravno, moramo pokušati do pobjeda protiv Ciudad Reala i HSV-a u Areni kako bismo mogli do druge pozicije u skupini", za kraj će Balić.

Pročitajte više