Balić otkrio što misli o igri Hrvatske

Foto: HRS

Video: HRS


IVANO BALIĆ sigurno nije presretan igrom hrvatske reprezentacije, pogotovo ne nakon poraza od Norveške u 2. kolu, ali isto tako nije ni sklon dizanju panike nakon prvog posrtaja na Euru.

"Igra je na momente bila dobra, ali veći dio nije bilo onako kako želimo. Drugo poluvrijeme protiv Bjelorusije igrali smo obranu kako treba, gusto i pomogli smo golmanu. Mirko je u prvom poluvremenu protiv Norvežana bio odličan, drugo poluvrijeme obrana je bila široko postavljena. To nije bilo dobro", analizirao je Balić.

Hrvatska u posljednjem kolu u skupini igra protiv Islanda, a o riječ je o utakmici koja odlučuje o sudbini Babićevih izabranika na ovom Euru. Ipak, Balić je smiren.

"Imamo dosta vremena da se posložimo za Island i da budemo pravi u napadu i obrani. Zabili smo dosta golova što je dobro, ali dosta smo i primili. Treba poraditi na gustoći u obrani", poručio je bivši hrvatski reprezentativac, a danas koordinator za muški rukomet pri HRS-u.

Francuzi i Španjolci...

Balić je bacio oko i na druge reprezentacije, a samo su ga dvije ekipe impresionirale.

"Francuzi i Španjolci igraju najbolje, ovi ostali igraju toplo-hladno", zaključio je Balić.
 

 

Što Ivano Balić misli o igri Hrvatske i o drugim reprezentacijama u Poljskoj?Saznajte u kratkom videu.#iznadsvihHrvatska #crohandball

Posted by HRS on 18. siječnja 2016

Pročitajte više