Balotelli: Zlatane, volim i ja tebe, ali uplašio si se. Osvojili smo LP čim si otišao

Foto: EPA

MARIO BALOTELLI nastavio je prozivati Zlatana Ibrahimovića nakon što mu je ovaj poručio da je "odbacio svoj talent" i propustio svaku od brojnih prilika koje je imao za iskoristiti ga. Također, Ibrahimović je u razgovoru s Gazzettom dello Sport dobio pitanje da usporedi Balotellija i Milanovog napadača Rafaela Leaa, na što je rekao da su oni neusporedivi i da je Leao "genijalac".

Balotelli je prvo odgovorio tako što je na Instagramu objavio svoju sliku s trofejom pobjednika Lige prvaka i označio Ibrahimovića, koji to natjecanje nikad nije osvojio. Nakon toga je bivši talijanski reprezentativac, a sada nogometaš turskog Adana Demirspora, komentirao objavu Gazzette u kojoj je Ibrahimovićeva izjava o njemu i Leau.

Balotelli poručio Ibrahimoviću da je Inter osvojio Ligu prvaka čim je on otišao

"U Manchesteru si se uplašio, a ja sam htio pobijediti. Iduće godine smo osvojili Ligu prvaka. Ali Zlatane, volim i ja tebe", napisao je Balotelli, koji govori o utakmici osmine finala Lige prvaka 2009. godine između Manchester Uniteda i Intera.

United je tada na Old Traffordu pobijedio 2:0 i izbacio Inter, čiji su napadački tandem činili upravo Ibrahimović i Balotelli. Ibrahimović je nakon te sezone otišao u Barcelonu, a Inter je odmah potom osvojio Ligu prvaka.

Pročitajte više