Barca Kasuna zamijenila Santiagom, Gomis zamjena za ozlijeđenog Bernija Rodrigueza

PREMA pisanju španjolske Marce, francuski bek Joseph Gomis priključuje se košarkašima Unicaje iz Malage kao zamjena za ozlijeđenog Bernija Rodrigueza.

Iako su u klubu iz Malage Francuzu isprva željeli ponuditi privremeni ugovor do kraja godine, kada bi se Berni Rodriguez trebao oporaviti od operacije gležnja, Francuz je dobio ono na čemu je inzistirao: ugovor do kraja sezone, neovisno od toga kada se bude vratio španjolski reprezentaivac.

Njegov je angažman blagoslovio trener Unicaje Garcia Aito. Prošle sezone, igrajući u Valladolidu, Francuz je bio drugi najbolji strijelac španjolskog prvenstva, odmah iz Rudyja Fernandeza.

Svoje posljednje pojačanje, tvrdi isti izvor, ovih će dana realizirati i Barcelona. Ugovor bi trebao potpisati 32-godišnji, 216 centimetara visoki Portorikanac Daniel Santiago.

Katalonskom klubu treba zamjena za Marija Kasuna, kojeg su se ovog ljeta u klubu odrekli (potpisao za Efes Pilsen). Prošlu je sezonu Santiago odradio u Unicaji, a ljetos je pokušavao pronaći angažman u NBA ligi.

M.Š.
Foto: Efes Pilsen

Pročitajte više