Barca pod prekomjernim granatiranjem: Neymar i Suarez dobili boce u glavu

Foto: Guliver Image/Getty Images

LUDA utakmica na Mestalli, koja je opravdala epitet jednog od najvrelijih stadiona u Europi. Barcelona je u 9. kolu Primere velikim preokretom u sudačkoj nadoknadi došla do pobjede 3:2, a navijačima Valencije nije se svidjelo kako su gosti slavili Messijev gol iz penala na kraju sudačke nadoknade.

Kao da im nije bilo dovoljno što je njihova momčad propustila vodstvo 2:1 protiv prvaka, nego je Barca još u zadnjoj minuti dobila penal za pobjedu. Jasno, Leo Messi ne propušta takve prilike, pa je njegovim drugim golom postavio konačnih 2:3. Da bi navijači domaćih potpuno poludjeli, pobrinuli su se igrači Barcelone, koji su trijumfalni gol slavili izazivački, gestikulirajući pod tribinom domaćih navijača.
 
Na to su iz gledališta prema njima poletjeli razni predmeti, a na snimci se jasno vidi da je od kiše projektila, boca s vodom u glavu pogodila Luisa Suareza, a Neymar se također bacio na zemlju nakon što je pogođen neidetificiranim letećim objektom.

Valenciji svakako slijedi kazna, a Barcelona će osim po pobjedi, ovo vruće gostovanje pamtiti dakle i po napadima kojima su njihovi igrači bili izloženi s tribina, ali i na terenu, jer u 11. minuti utakmice Enzo Perez žestoko je startao na Andresa Iniestu i teško mu ozlijedio desno koljeno.

Pročitajte više