Barcelonin igrač priznao: "Život mi se pretvorio u pakao, bilo me je sram hodati ulicom"

Foto: Hina

ANDRE GOMES predstavljen je 2016. godine u Barceloni kao veliko pojačanje, ali nije opravdao očekivanja. Svjestan toga, loše se osjećao...
 
"Prvih šest mjeseci je bilo prilično dobro, ali onda se sve promijenilo. Možda to nije prava riječ, ali promijenilo se u pakao jer počeo sam osjećati veći pritisak. S pritiskom drugih mogu živjeti, ali ne i s pritiskom samog sebe. Osjećaj koji sam imao u utakmicama bio je loš", rekao je Portugalac kojeg je Barcelona dovela iz Valencije za 35 milijuna eura.
 
Jedno vrijeme čak nije htio izlaziti iz kuće...
 
"U nekoliko navrata nisam htio izaći iz kuće. Imao sam strah od ljudi i bilo me je sram. Zatvorio sam se u sebe i nisam htio pričati s ljudima. Nisam dopuštao samom sebi da se riješim te frustracije."
 

 
Suigrači su mu pomagali, ali uzalud.
 
"Što sam više razmišljao, to je bilo sve gore. Suigrači su mi pokušavali pomoći, ali nije ispadalo kako su zamislili. Nisam mogao izbaciti iz glave slike loših utakmica i to mi nije dopuštalo da krenem naprijed. Govorili su mi da igram pod ručnom i najgore je što sam toga bio svjestan. Govorili su mi da mogu napraviti velike stvari, a ja sam se neprestano pitao zašto mi to ne uspijeva."
 
Ove sezone 24-godišnji veznjak pruža nešto bolje partije, ali i dalje nije izborio mjesto u početnih 11 katalonske momčadi.
 

Pročitajte više