Bayern inzistira na povratku Hrvata? Direktor Bayera: On ostaje s nama

Foto: Profimedia

SPORTSKI direktor Bayera Simon Rolfes poručio je da će Josip Stanišić (23) do ljeta ostati u klubu iz Leverkusena. Time je odgovorio na tvrdnju Skyeva insajdera Floriana Plettenberga, koji je 31. listopada objavio da Bayern inzistira na tome da se posudba prekine pola godine prije njenog isteka te da se Stanišić već u siječnju vrati u München. "No, to je nemoguće jer je posudba potpisana na rok od godinu dana i Bayern je dobio takav odgovor", rekao je tada Plettenberg.

"Priča nije istinita. Nismo razgovarali s Bayernom o tome. Jasno je da će Josip ostati s nama do ljeta", rekao je Rolfes za Bild. Podsjetimo, Stanišić je i sam bio poručio kako ga je posudba u Bayer iznenadila. Međutim, prihvatio ju je te je ove sezone za Bayer, koji drži prvo mjesto u Bundesligi, upisao osam nastupa.

Stanišić je na seniorskoj razini nastupao samo za Bayern i Bayer. U minhenskom klubu ima 41 nastup, jedan pogodak i jednu asistenciju. S njim je osvojio pet trofeja, a ugovor mu vrijedi do 2026. godine. Također, Stanišić ima 14 nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

Pročitajte više