TRANSFERI

Bayern odbio Barceloninu ponudu za Lewandowskog, evo koliko traži za njega

Foto: Profimedia

BAYERN je odbio i posljednju, treću ponudu Barcelone za Roberta Lewandowskog. Katalonci su pred čelnike njemačkog prvaka izašli s ponudom od 40 milijuna eura uz pet milijuna eura bonusa, no još su jednom dobili odbijenicu za strijelca koji je ugovorno vezan s Bayernom i za sljedeću sezonu. Bayern je uzvratio onim što traži.

Bayern ne namjerava Lewandowskog pustiti za manje od 50 milijuna eura, navodi Bild. Novi je to udarac za Barcelonu koja je u potrazi za napadačem koji bi joj jamčio golove, a strijelac 50 pogodaka u 46 utakmica za Bayern u prošloj sezoni prva je želja kluba.

Iako je Lewandowski na konferenciji za medije istaknuo da želi otići iz Bayerna, u aktualnom klubu ne namjeravaju ga se tek tako odreći. Sadio Mane je stigao, no postoje i kombinacije prema kojima bi mogao i Cristiano Ronaldo, što bi kod navijača i u momčadi ublažilo odlazak strijelca koji je u karijeri slavio više od 500 golova.

Ipak, dok u Bayern ne stigne novo jako napadačko ime ili barem dok se ne ispune želje klupskog vrha, Lewandowski neće biti pušten.

Pročitajte više