KOVAČEV BAYERN

Bayern ostao bez važnog braniča, Kovač mora improvizirati

Foto: Guliver Image/ Getty Images

BAYERN MÜNCHEN objavio je lošu vijest na svojim službenim stranicama. David Alaba neće samo da neće moći igrati protiv Hoffenheima nego će izbivati s terena na neodređeno vrijeme.

Klupski liječnik Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt donio je takvu odluku nakon što je drugi put pregledao austrijskog reprezentativca, a u pitanju je ozljeda rebra. Alaba ima slomljeno rebro i neće biti u konkurenciji za sastav neko vrijeme.


Alabu je ozlijedio Tottenhamov Serge Aurier u 2. kolu Lige prvaka kad je njemački prvak senzacionalno slavio sa 7:2 u Londonu. Desni bek Spursa startao je s dvije noge u prsa Austrijancu , koji je nastavio igru, ali je onda na poluvremenu morao ostati u svlačionici. Alaba je skinuo loptu s gol-linije u 17. minuti, samo tri poslije nego što je Joshua Kimmich postigao izjednačujući gol za Bayern.

Kovač primoran improvizirati

Niko Kovač morat će improvizirati u narednim utakmicama jer u obrani ne može računati niti na Lucasa Hernandeza. Španjolski branič out je zbog nedavne operacije koljena. Protiv Tottenhama hrvatski stručnjak stavio je Benjamina Pavarda na lijevu stranu, dok je Kimmich bio desno.

Isto se očekuje i protiv Hoffenheima osim ako se Hernandez čudesno ne oporavi do subote u 15.30, kad je utakmica zakazana.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više