Bayern želi veliku zvijezdu, legenda poručila: Super je, ali 160 milijuna je previše

Foto: Profimedia

BIVŠI predsjednik Bayerna Uli Hoeness jedna je od najkontroverznijih osoba u njemačkom nogometu. Bivši član zlatne generacije Bayerna i Elfa 70-ih zbog utaje poreza je bio čak i u zatvoru, no unatoč narušenom ugledu, njegova svaka riječ u Njemačkoj izaziva zanimanje. Hoeness je komentirao uzvratni susret osmine finala Lige prvaka između Bayerna i PSG-a.

Bavarci su u Parizu slavili 1:0 i veliki su favoriti za prolazak, a legenda kaže da, čak i ako dođe do iznenađenje te ispadanja prvaka Njemačke, budućnost Juliana Nagelsmanna ne bi smjela biti upitna.

"Ishod te utakmice nema apsolutno nikakve veze s budućnošću trenera Nagelsmanna. Mislim da je to pretjerano", naglasio je Hoeness. Bayern je prošle sezone pod vodstvom Nagelsmanna iznenađujuće ispao od Villarreala u četvrtfinalu Lige prvaka, a Hoeness smatra da je sad situacija drastično drugačija.

"Kane je super, ali 160 milijuna je previše"

''Možete ispasti u osmini finala od Parižana. Velika je razlika između Villarreala i PSG-a", rekao je bivši svjetski i europski prvak s njemačkom reprezentacijom i Bayernom. Hoeness se osvrnuo i na svoj status počasnog predsjednika Bayerna i kaže da ne sudjeluje u procesu odlučivanja u klubu.

''Nemam utjecaja na Olivera Kahna. Istina, dok sam živ, imat ću svoje mišljenje. Ali što god kazao, ljudi će reći da se svađam s upravom. To je totalno šaljivo'', rekao je pa se ipak osvrnuo na špekulacije kako Bavarci žele zvijezdu Spursa Harryja Kanea.

''Manchester City htio je platiti 160 milijuna prošle godine. Mislim da ni sada neće biti puno jeftiniji. To su iznosi koje nikada ne bih platio za 30-godišnjaka. Super je igrač, ali to je previše."

Pročitajte više