Bayernov direktor: Trebamo se sramiti. Boli me briga tko će biti trener

Foto: Profimedia

NAKON šokantnog 3:2 poraza u Heidenheimu, sportski direktor Bayerna Max Eberl djelovao je jako razočarano i zabrinuto. "U ovom trenutku ne mogu puno reći. Jesmo li vrhunska momčad? Trenutno ne izgledamo tako", rekao je Eberl.

Bayern će ove sezone prvi put nakon 12 godina ostati bez naslova prvaka Njemačke, titulu će osvojiti Bayer iz Leverkusena. Bavarce sada čeka gostovanje u Londonu kod Arsenala u četvrtfinalu Lige prvaka.

"Ovako kako smo prokockali 2:0 protiv Heidenheima, takvi ne trebamo ni ići u London. Arsenal je ipak malo bolji od Heidenheima. Moramo se promijeniti što prije. Imamo punu momčad reprezentativaca, prvaka, osvajača Lige prvaka... Očekujem da pokažu više muškosti." 

Kada je dobio pitanje o treneru koji će naslijediti Thomasa Tuchela sljedeće sezone, Eberl je izgubio živce. "Boli me briga za novog trenera! Što da mu kažemo? Ne znamo ni hoćemo li igrati Ligu prvaka! Što da kažemo tom novom treneru?! Trebali bismo se malo sramiti i s više poštovanja predstavljati Bayernov grb."

Pročitajte više