BBB-i dolaze na odlučujuću utakmicu Dinamovih juniora. Treba im pobjeda za titulu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMOVI juniori u subotu u 11 sati u zadnjem kolu prvenstva dočekuju Osijek i imaju veliku priliku osvojiti naslov prvaka koju su im omogućili upravo Osječani. Oni su jučer u Osijeku u zaostaloj utakmici s dva gola u završnici pobijedili Hajduk 2:1 i tako gurnuli titulu u ruke Dinamu.

Dinamo ima dva boda više na prvome mjestu, a Hajduk u subotu u isto vrijeme gostuje kod Inkera. Ako pobijedi, Dinamo će osvojiti naslov prvaka, a ako Dinamo i Hajduk završe s istim brojem bodova, titulu će osvojiti Hajduk zbog boljeg međusobnog omjera (pobjeda i remi).

Utakmica se trebala igrati na jednom od pomoćnih terena kraj Maksimira, ali je zbog golemog interesa navijača prebačena na glavni maksimirski stadion. Naime, Bad Blue Boysi najavili su dolazak u velikom broju kako bi podržali klince u borbi za naslov, pa je klub iz tog razloga prebacio utakmicu na Maksimir.

Karte po 1 euro

Otvorene su tribine sjever dolje i zapad dolje, a ulaznice se prodaju po simboličnoj cijeni od jednog eura. Online prodaja počinje u petak u 11 sati, a u subotu od 9 sati pa do kraja prvog poluvremena radit će i ticket point.

"Godišnje ulaznice vrijede za navedenu utakmicu. Vlasnici godišnjih ulaznica za tribinu zapad gore i sjever gore će utakmicu juniora Dinamo - Osijek moći pratiti s tribine zapad dolje. Također vlasnici godišnjih ulaznica za lože svoje mjesto imat će na tribini zapad dolje", priopćio je Dinamo.

Pročitajte više