Bebek odsudio zadnju utakmicu: "Zadovoljan sam karijerom. Nastavljam u VAR sobi"

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

IVAN BEBEK je danas odradio zadnju utakmicu HNL-a kao glavni sudac. Oprostio se na utakmici Dinama i Gorice u kojoj je prvak Hrvatske slavio s 4:1 i proslavio naslov prvaka. Nakon utakmice dao je izjavu za MaxSport televiziju u kojoj se kratko osvrnuo na ono što slijedi.

"Svemu dođe kraj, zadovoljan sam karijerom. Nakon ove na terenu nastavljam kao VAR sudac, tako da ne odlazim iz suđenja. Nakon 23 sezone u HNL-u emocije su na maksimumu, ali, Bože moj, svemu dođe kraj, pa tako i ovome. Bilo je lijepo i zahvalio bih svima koji su bili uz mene. Imam zapisano sve o svojim utakmicama. Imam ih preko 120 UEFA-inih i FIFA-inih, 45 utakmica Kupa, 318 prvenstvenih, nebrojeno drugih prijateljskih", rekao je Bebek pa dodao:

"Prije svega, hvala mojim kolegama sucima, pomoćnim sucima, VAR sucima, mi smo obitelj i oni su najvažniji. Završio sam s terenom, neću suditi van HNL-a. Ovo je definitivni kraj mene sa zviždaljkom. Eventualno u obzir dolazi neka revijalna utakmica. Najviše ću pamtiti baš ovu, jer zadnja se najviše pamti."

Pročitajte više