TRANSFERI

Beckham u ekstazi jer je njegov klub prvi u MLS-u doveo svjetskog prvaka

Foto: EPA

JUVENTUS je objavio da je raskinuo ugovor s Blaiseom Matuidijem, 33-godišnjim francuskim veznjakom koji je u torinskom klubu proveo posljednje tri godine.

Imao je ugovor još godinu dana, ali sporazumno su ga raskinuli kako bi se svjetski prvak s francuskom reprezentacijom mogao kao slobodan igrač priključiti novom američkom klubu Inter Miamiju, na čijem je čelu David Beckham.

Slavni Englez s Matuidijem je igrao u PSG-u, a danas mu je putem društvenih mreža poručio kako jedva čeka da tako talentiran igrač dođe u njegov klub.

"Imao sam sreću što sam igrao s Blaiseom u Parizu i vidio kako je nevjerojatan igrač i osoba. Jedva čekam da taj talent donese u naš klub", napisao je Beckham na Instagramu.

"Blaise, sjajna si osoba i u Miamiju ćeš pronaći nevjerojatan dom za sebe i svoju prekrasnu obitelj. Velika je čast za nas imati svjetskog prvaka u momčadi, prvog koji je došao u MLS. Podigao si puno trofeja u karijeri, prijatelju, i znam da poput mene sanjaš da ćeš ih s nama osvojiti još. Ne mogu biti sretniji jer si odabrao Inter Miami", poručio je Beckham.

Legenda engleskog i svjetskog nogometa je sportski direktor i jedan od petero vlasnika Intera iz Miamija, kluba koji od ove godine igra u MLS-u.

Pročitajte više