David Beckham

Beckham plaćen 40 milijuna funti za pojavljivanje u igrici

Foto: FIFA

DAVID BECKHAM dogovorio je veliki ugovor s EA Sportsom za pojavljivanje u FIFA-i 21. 

Engleska nogometna legenda dobit će 40 milijuna funti za trogodišnji ugovor s FIFA-om. Ranije se njegov lik pojavljivao u Pro Evolution Socceru, najvećem FIFA-inom rivalu. 

"FIFA je prvo nudila 30 milijuna funti, ali je Beckham tu ponudu odbio. Ovo je velika stvar za njegov brend i najlakši novac koji je ikad zaradio", rekao je neimenovani Beckhamov prijatelj za Mirror.

Tjedno je kao nogometaš na vrhuncu karijere u Unitedu zarađivao 100 tisuća funti, a tjedna zarada za pojavljivanje u FIFA-i mu je sad dva i pol puta veća.

Svi igrači FIFA-e dobit će 15. siječnja u svojim momčadi najlošijeg od tri dostupna Beckhamova lika u igrici. U FIFA-i među više od 100 dostupnih ikona je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Nogometnu karijeru je Beckham završio 2013. godine u PSG-u. Ranije je igrao za Manchester United, Real Madrid, Milan i LA Galaxy.

"Tako sam ponosan što sam se vratio u EA Sports s mojom naslovnicom FIFA 21 Beckham Edition. Uzbuđen sam što ću se vratiti na teren kao ikona s nekim od mojih starih suigrača! Možda će moji sinovi pomisliti da sam sada cool otac", napisao je Beckham na Instagramu.

Pročitajte više