Beckham se vratio iz mirovine za najavu PES-a 2019

Screenshot: PES 2019/Konami
 
NAKON što su krajem travnja procurile informacije o PES 2019 na hongkonškom PlayStation Storeu, Konami je i službeno najavio novu igru. PES 2019 bit će dostupan u tri izdanja, Standard Edition, David Beckham Edition i Legend Edition. U igri koja će na američko tržište izaći 28. kolovoza, a na europsko svega dva dana kasnije očekuju nas velike promjene. 
 
>>Evo kada izlazi PES 2019 i što možemo očekivati
 
Naslovnicu standardnog izdanja igre krasit će Brazilac i zvijezda Barcelone Philippe Coutinho, dok će na naslovnici David Beckham Editiona biti veliki Becks. Coutinho i Beckham su tako prikladno i glavni akteri trailera u kojem vidimo kako Brazilac zabija za reprezentaciju i Barcu te Beckhamov slavni gol za Manchester United protiv Wimbledona. Fanovi zamjeraju kratko trajanje novog trailera kao i određene animacije koje se u njemu mogu vidjeti. 
 

 
PES 2019 će donijeti 4K HDR na sve podržane platforme. MyClub će više izgledati kao Ultimate Team u FIFA-i, a poboljšani FOX Engine pokretač osigurat će bolju i kvalitetniju grafiku te bolje dinamične detalje svjetla i sjene, kako na travnjaku tako i na tribinama. 
 
Screenshot: Konami/PES 2019
 
Veću individualnost nogometaša u igri trebali bi osigurati Magic Moments, bolja fizika lopte, pozicioniranje igrača, ali i nove vještine. Umor igrača bit će vidljiv na travnjaku, a stižu nam i brze zamjene, pa će tako igrači pritiskom jedne tipke moći zamijeniti nogometaša. 
 
Najavljen je i veći broj licenciranih liga, klubova i stadiona, ali Konami se još nije službeno izjasnio po tom pitanju. Ligu prvaka i Europsku ligu sigurno nećemo vidjeti u novom PES-u nakon što su Konami i UEFA raskinuli desetogodišnju suradnju ranije ove godine. 
 
>>VELIKI UDARAC ZA PES Liga prvaka nakon 10 godina odlazi iz popularne igre

 

Pročitajte više