LIGE PETICE

Bek Arsenala se ovim kandidirao za kapetansku traku, Xhaka odlazi u siječnju?

Screenshot: Twitter

LIVERPOOL i Arsenal sinoć su odigrali spektakularnu utakmicu u osmini finala engleskog Liga kupa. Na kraju su slavili Redsi poslije 5:5 u regularnom dijelu i penala.

Zanimljiva scena dogodila se nakon što je Liverpool prošao dalje jer su pojedini nogometaši Arsenala odmah krenuli u svlačionicu. No onda je Kieran Tierney reagirao i sve ih vratio kako bi pozdravili navijače koji su ih bodrili na Anfieldu.

Reakcija novog lijevog beka Arsenala oduševila je navijače, a značajna je u kontekstu priče o Granitu Xhaki. Putem društvenih mreža poručili su da bi se kapetan londonskog kluba trebao ponašati upravo tako, a ne kao Švicarac prije nekoliko dana kad ih je opsovao i skinuo dres dok je izlazio s terena.

Možda to nije javno rekao, ali se Tierney ovim potezom sigurno kandidirao za kapetansku vrpcu kod Unaija Emeryja. A što će biti s Xhakom i Arsenalom, još se ne zna.

Xhaka sve dalje od prve momčadi, ali i kluba

Švicarac je sigurno razočaran zbog načina na koji ga navijači tretiraju i sve upućuje na to da će mu Emery oduzeti lidersku rolu unutar momčadi. Bask nije otkrio hoće li Xhaka biti u konkurenciji protiv Wolverhamptona, a engleski mediji prenose da su njegovi dani na Emiratesu odbrojani.

"Ne želim govoriti o tome hoće li Xhaka biti ponovno u momčadi sljedeće kolo. Molim vas da tu temu preskočimo", rekao je Emery.

Navodno, Emery je jasno poručio veznjaku da više neće biti prvotimac jer se ne želi zamjeriti navijačima. Ako je ova informacija koju prenose Englezi točna, onda će londonski klub u siječnju napraviti sve da proda reprezentativca Švicarske.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više