EUROPSKE LIGE

Belgijski izbornik: Hazard me iznenadio, opsjednut je uspjehom s Realom

Foto: EPA

IZBORNIK reprezentacije Belgije Roberto Martinez najavio je da će Eden Hazard igrati puno bolje sljedeće sezone. Martinez tvrdi da je Hazard spremniji nego ikad, mentalno i fizički, fokusiran na uspjeh te da navijači mogu očekivati promjene u njegovoj igri. 

"Eden Hazard je u najboljem stadiju svoje karijere. Bio sam iznenađen njegovim stanjem uma i fizičkom spremom u lipnju. Navijači Reala će vidjeti jednog potpuno drugačijeg Hazarda sljedeće sezone. Opsjednut je uspjehom s Realom", rekao je belgijski izbornik u razgovoru za El Larguero. 

Razočarao u Realu

Hazard je u Real Madrid došao prije tri godine, a otad je odigrao 66 utakmica. Real ga je platio 115 milijuna eura, no zabio je samo šest golova. Belgijski krilni napadač trebao je biti zamjena za Cristiana Ronalda, no zasad je daleko od toga.

Na svoje prve pripreme s Realom došao je u lošem fizičkom stanju, s previše kilograma. Uslijedili su velik pad forme i ozljede zbog kojih trenutno nije u prvom planu u Realu. Njegovu poziciju sad drži Vinicius Junior, a Hazardu, koji ima 31 godinu, vrijednost je na Transfermarktu pala sa sto na 12 milijuna eura.

Pročitajte više