Dvojica Osijekovih igrača na odlasku? Jednog želi Anderlecht, drugi bi mogao u Tursku

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell

NOGOMETAŠI Osijeka nalaze se u Umagu na pripremama za nastavak sezone u SuperSport HNL-u. Svoju će sljedeću ligašku utakmicu igrati 21. siječnja protiv Rijeke, a iako se zasad javno ne spominju promjene u kadru, tek treba vidjeti tko će od 34 igrača koja su na pripremama i ostati u klubu.

Spominjao se već interes LASK-a za Darka Nejašmića, kao i klubova iz MLS-a i Meksika za posudbu Ramona Miereza, što je bilo odbijeno. Tek treba vidjeti što će biti s Dionom Drenom Beljom i Adrianom Leonom Barišićem, dvojcem zanimljivim belgijskom i turskom velikanu.

Bez službenih ponuda

Beljo je s osam golova najbolji Osijekov strijelac u ovoj ligaškoj sezoni, a već neko vrijeme i želja Anderlechta. Predstavnici najtrofejnijeg belgijskog kluba zbog njega su već dolazili u Gradski vrt. Što se Barišića tiče, povezuje ga se s Fenerbahčeom. Službenih ponuda ipak još uvijek nije bilo. Obojica su pod ugovorima do kraja sezone 2024./25. 

Podsjetimo, Vinko Petković, Slavko Bralić i Kristijan Fućak već su napustili Osijek te će do kraja sezone igrati na posudbi u Gorici.

Pročitajte više