Bellingham zeza Modrića zbog poteza koji je odlučio El Clasico. Evo što mu je napisao

Foto: EPA

REAL MADRID pobijedio je Barcelonu 2:1 u El Clasicu u 11. kolu španjolske La Lige. U preokretu madridskog sastava briljirao je čudesni Englez Jude Bellingham, koji je postigao oba pogotka. Prvi je bio pravo remek-djelo. Fantastično je pogodio udarcem s 25 metara.

Drugi gol postigao je u nadoknadi. Dani Carvajal je snažno ubacio loptu prema Luki Modriću, ovaj ju nije najbolje primio, ali se lopta idealno odbila do Bellinghama koji je lagano zabio s par metara. Modrić je na svojem Instagram profilu nakon susreta objavio fotografiju s utakmice uz koju je napisao: "Pobjeda u El Clasicu je najbolji način za proslaviti moju 500. utakmicu u najboljem klubu na svijetu. HALA, MADRID!"

Komentar s najviše lajkova ispod toga pripada Judeu Bellinghamu koji mu je napisao: "Čestitam legendo, kakvo dodavanje." Uz to je stavio emotikon koji namiguje kojim se, vjerojatno, htio našaliti sa suigračem jer asistencija nije bila namjerna.

U komentarima su se pojavili i David Alaba, Rodrygo, Marcelo, Vinicius, Antonio Rudiger i druge sadašnje i bivše zvijezde Reala koji Modrića nazivaju kraljem, legendom i čovjekom koji obožava ovakve utakmice i može ih promijeniti.

Pročitajte više