FRANCUSKA REPREZENTACIJA

Benzema bijesan na Mbappea? Pogledajte njihov susret

DOLAZAK Kyliana Mbappea u Real Madrid tjednima se predstavljao kao sigurna stvar prije nego što je napadač PSG-a odlučio prihvatiti 100 milijuna eura bonusa i 50 milijuna eura godišnje plaće za ostanak u pariškom klubu. Pisalo se da je time razbjesnio mnoge igrače Reala, među njima i Karima Benzemu, pa se očekivao njihov prvi susret da bi se vidjela reakcija Realove zvijezde. Oni koji su očekivali ljutnju ostali su razočarani.

Podsjetimo, Benzema je nakon Mbappeove potvrde da ostaje u PSG-u objavio fotografiju legendarnog repera Tupaca Shakura, čiji je veliki obožavatelj. U pozadini se vidi čovjek za kojeg se smatra da je izdao Tupaca te da je zbog njega ubijen prije 26 godina. Mnogi su zaključili da je to poruka mladom suigraču iz reprezentacije, no Benzema se brzo ogradio od toga:

"Fotografija nije usmjerena protiv Mbappea. Objavio sam je jer volim Real Madrid, najveći klub na svijetu. Ništa drugo, nikakve izdaje ili slično. Pogledate li na moj Instagram, vidjet ćete da sam objavio puno Tupacovih fotografija, kojeg obožavam. Ne bih objavio fotografiju kako bih poslao poruku. Kada bih imao nekome nešto reći, učinio bih to osobno."

Osmijeh i zagrljaj

Benzema tim riječima nije uvjerio sve u svoju istinu pa su mnogi čekali okupljanje francuske reprezentacije da vide njegovu prvu reakciju kad ugleda Mbappea, kojeg je i sam nagovarao da mu se pridruži u Realu.

Dio okupljanja francuske reprezentacije prošao je u pozdravima i čestitanju Benzemi na osvojenoj tituli u Ligi prvaka. Čestitao mu je i Mbappe, srdačno i sa zagrljajem.

 

Pročitajte više