Benzema razočaran odnosom prema velikom majstoru: "On je poput Messija, a ne daju mu igrati"

Foto: Guliver Image/Getty Images

ZAJEDNO su čuda radili u Lyonu, a sada jedan igra u najvećem klubu svijeta, dok drugi u vodećoj momčadi francuskog prvenstva rijetko dobiva minutažu. Riječ je o francuskim nogometašima Karimu Benzemi i Hatemu Ben Arfi. 
 
Benzema, koji je s Realom osvojio sve što se može osvojiti, ne može se pomiriti s činjenicom da njegov vršnjak i nekadašnji suigrač ne dobiva priliku u PSG-u.
 
Prošle godine, odmah nakon što je stigao iz Nice, još je i odigrao nekoliko utakmica, ali je od travnja i lakše ozljede pao u drugi plan i preselio na tribine Parka prinčeva.
 
"Boli me kada vidim što mu rade u Parizu. Pa on je talentiran koliko i Messi", rekao je Benzema koji je s Ben Arfom bio kadetski prvak Europe 2004. godine.
 
Ove sezone Ben Arfa nije odigrao niti jednu jedinu minutu, a ugovor s PSG-om ima do kraja sezone. Dva puta je ove sezone prebačen u drugu momčad, a ne želi raskinuti ugovor jer će do lipnja zaraditi nekoliko milijuna eura.
 

 
Podsjetimo, prije desetak godina Hatem Ben Arfa slovio je za jednog od najtalentiranijih francuskih nogometaša. Trebao je biti svjetska zvijezda i nositelj francuske reprezentacije, ali karijera ofenzivnog veznjaka nije ni blizu one kakva se najavljivala. 
 
Zanimljivo, tek je prije dvije sezone otpisan od Newcastlea, a odigrao je sezonu karijere kada je sa 17 golova odveo Nicu do četvrtog mjesta francuskog prvenstva. Prošle godine birao je između PSG-a, Barcelone i Chelseaja. Birao i pogriješio...
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz transfere, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: transferi

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više