MMA

Bh. borac prebio Hrvata pa poručio: Ne mogu se usporediti steroidi s temeljem

Screenshot: Instagram

BH. MMA borac Denis Stojnić sinoć je u Njemačkoj pobijedio hrvatskog predstavnika Ivu Ćuka u meču teške kategorije. Borba je održana u Düsseldorfu na priredbi EMC 9. Na internetu se nakon borbe pojavila i snimka koja pokazuje koliko je Stojnić bio moćniji od suparnika te došao do 20. pobjede u karijeri.

"Imao sam veliku tremu, odavno mi se ovo nije dogodilo. Očekivao sam da ćemo se boriti stojeći, cilj mi je bio da ga nokautiram stojeći i sve vrijeme smo ponavljali da on neće tražiti borbu sa mnom u parteru. Na kraju se borba ipak završila u parteru, očekivao sam da će naš prvi susret biti razmjena udaraca i da će tu odmah biti kraj borbe jer mene nitko nije nokautirao, čak ni uzdrmao tijekom karijere", rekao je Stojnić za portal Klix.ba nakon borbe pa dodao:

"On je izabrao dobru taktiku, bježao je od razmjene udaraca i to je to. Na kraju smo se uslikali, rekao mi je da je to sport. Njegov brat me vrijeđao tijekom borbe, a onda sam mu uzvratio kasnije. Vrijeđao je moj fizički izgled, a ja sam mu poručio da se ne mogu usporediti steroidi s temeljem."

Pročitajte više