Bijeli razočarani: Englezi su puno jači, ali opet da u dvije utakmice nismo stvorili pravu šansu...

IGRAČI Hajduk bili su neutješni nakon sinoćnjeg dvoboja. Opet su se oprostili od Europa lige već u kolovozu, a sada se okreću HNL-u.

> Rasprsnuo se kolovoški balončić euforije

> Balakov: Hajduk danas ima lice, ali u dva mjeseca nisam mogao napraviti čuda

"Bila je ovo velika fešta za naše navijače i krivo mi je što je ispalo ovako. Imali smo inicijativu gotovo cijelu utakmicu, ali što to vrijedi kad nismo pobijedili. Englezi su se branili sa svih 11 igrača i bilo je jako teško igrati. Ipak treba priznati da je Stoke bio favorit. Sada se možemo barem koncentrirati na prvenstvo i kup", rekao je stoper Bijelih Mario Maloča.

"Nismo uspjeli zabiti gol, a to je ipak najvažnije u nogometu. Štoviše, nismo stvorili praktički u dvije utakmice niti jednu pravu šansu. Sve to velikim je dijelom rezultat činjenice što se nismo nametnuli u sredini terena i uspjeli zaigrati našu pas igru po travi. Znali smo da su oni jaki i čvrsti, dogovorili smo se da ćemo igrati po zemlji, ali nisu nam dopustili", rekao je Ahmad Sharbini.

"Imam osjećaj kao da nam je nedostajalo strpljenja, mirnoće u završnici. Vjerojatno bi sve drugačije izgledalo da smo se uspjeli postići pogodak. Stoke je odlično odradio obrambeni dio, ne smije ih se podcjenjivat , ali ipak mislim da ne bi bilo nerealno da smo mi prošli dalje", za kraj će Brkljača.

Pročitajte više