Bilan kultnom scenom iz Simpsona opisao Kulenovićev povratak u Dinamo iz Lokomotive

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL, Screenshot: Twitter

HRVATSKI košarkaški centar Miro Bilan (34) na Twitteru je objavom komentirao povratak Sandra Kulenovića (23) u Dinamo iz Lokomotive, u kojoj je dva tjedna bio na posudbi. Bilan je objavio poznatu scenu iz Simpsona u kojoj djed Abe uđe u prostoriju, ostavi šešir, napravi krug na mjestu, pokupi šešir i odmah izađe. Na scenu je namontiran tekst "gol Osijeku za 2:2". 

Podsjetimo, Kulenović nije bio u planovima bivšeg trenera Dinama Igora Bišćana pa je 19. kolovoza poslan na Kajzericu. Za Lokomotivu je ove sezone odigrao tri utakmice te zabio gol Osijeku u remiju 2:2, a onda se nakon nešto više od dva tjedna vratio u Dinamo, čiji je trener sada Sergej Jakirović.

Kulenović je za Dinamo dosad sakupio 19 nastupa, ali nije uspio zabiti gol. Bio je član Legije iz Varšave, Rijeke i mlade momčadi Juventusa. Za U-21 Hrvatsku je u 16 utakmica zabio šest golova. Za Lokomotivu ima 72 odigrane utakmice, 24 postignuta pogotka i osam asistencija. Ugovor s Dinamom vrijedi mu do 2025. godine.

Ovo nije prva Bilanova zanimljiva objava na Twitteru

Bilan je rođeni Šibenčanin. Igrao je za hrvatsku reprezentaciju te klubove Šibenik, Zadar, Cedevitu, SIG Strasbourg, ASVEL, Dinamo Sassari, Prometey, Peristeri i Bresciju, u kojoj je i danas. U travnju ove godine koristio je ChatGPT. Umjetnu inteligenciju pitao je "gdje je i što sad radi Miro Bilan", a odgovor je bio potpuno pogrešan.

"Miro Bilan je hrvatski pjevač koji se proslavio nakon pobjede na Eurosongu 2019. Nakon Eurosonga, Bilan je nastavio svoju glazbenu karijeru i objavio nekoliko pjesama, a najnoviji album Najbolje do sada objavio je u lipnju 2021. godine. Uz glazbu, Bilan se bavi i humanitarnim radom te je bio angažiran u nekoliko humanitarnih akcija.

U 2022. godini, Bilan je bio jedan od kandidata u petoj sezoni popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato na HRT-u. Tamo je svojim glasom i nastupima oduševljavao publiku, a pobjedu u ovom showu osvojio je Bojan Jambrošić. Trenutno nemam informacije o budućim projektima ili planovima Mire Bilana."

Pročitajte više