Bilić će dobiti novi ugovor tek kada dokaže da uspjeh nije slučajnost

foto: Hina

WEST HAM će nagraditi Slavena Bilića novim ugovorom, ali najprije se mora uvjeriti kako ovosezonski uspjeh bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije nije bio slučajan.

"Ponudit ću mu novi ugovor u siječnju, želim vidjeti kako ćemo izgledati iduće sezone. Siguran sam kako njegov uspjeh ovdje nije slučajan, ali razgovarat ćemo u siječnju ili na koncu iduće sezone," rekao je West Hamov predsjednik David Sullivan.

“Reći ću vam kako njega ne zanima novac, nego ovaj projekt. Bio je izbornik Hrvatske za 60.000 kuna mjesečno pet godina iako je imao gomilu ponuda. Eto o kakvom čovjeku je riječ. Njega lova ne zanima, naš novac želi potrošiti na najbolje igrače koje može dovesti za ono što ćemo mu osigurati."

U prilici je osvojiti svoj prvi trofej u trenerskoj karijeri

Bilić ove sezone žari i pali engleskim nogometom. Nakon što se napokon dočepao klupe nekog premierligaškog kluba, ne bilo kojeg, nego njegovog najdražeg, priliku je iskoristio na najbolji mogući način. Već sad sezona nalikuje onoj iz snova, a nagrade tek slijede. U prilici je osvojiti svoj prvi trofej u trenerskoj karijeri u FA kupu, a iduće sezone gotovo sigurno igrat će europske utakmice sa svojim West Hamom u novom domu pred 60.000 navijača.

Potpisao je s West Hamom na tri godine

Sadašnji ugovor istječe mu 2018. godine, ali čini se kako ga neće odraditi do kraja po dogovorenim uvjetima. Bez obzira zanima li uistinu Bilića novac ili ne, povišicu je svakako zaslužio.
 

Pročitajte više