Bilić doveo novog Torresa: Napadač s više od 100 golova za Valenciju stigao u West Ham

Foto: West Ham

TONI MARTINEZ prvo je Bilićevo pojačanje za iduću sezonu i trebao bi zaoštriti konkurenciju u Wes Hamovom napadu. Riječ je o velikoj nadi španjolskog nogometa kojoj tepaju da je "novi Fernando Torres". Prvi pogled na njegovu statistiku otkriva zašto, 18-godišnjak je zabio više od 100 golova za mlađe uzraste Valencije i 1. lipnja 2016. godine potpisat će trogodišnji ugovor s West Hamom.

 

Odmah će doseliti u London

No španjolski reprezentativac U17 West Hamovoj momčadi pridružit će se odmah, "šišmiši" su mu ljubazno dozvolili da se već sad preseli u Englesku kako bi se što bolje prilagodio na život na Otoku, iako će službeno potpisati tek za mjesec i pol. Napadač rođen u Murciji okitio se prošle godine naslovom na Europskom prvenstvu s reprezentacijom U19 i iza njega je najljepše razdoblje života.

"Velika prilika za napredak u karijeri, West Ham je slavan klub"


"Ovo mi je velika prilika u karijeri, West Ham je slavan klub i nadam se da ću svoje vrijeme ovdje iskoristiti na najbolji način," prve su riječi Tonija Martineza po dolasku u klub.

"Jedan od razloga mog dolaska je sjajan uspjeh koji je klub ostvario u tekućoj sezoni, West Ham je hit klub u Premier ligi uz Leicester i doista sam oduševljen što ću igrati za ovu momčad."

U tekućoj sezoni nastupio je osam puta za Valenciju u Ligi prvaka mladih, jedanput je zabio i tri puta asistirao do osmine finala u kojem su "šišmiši" poraženi od aktualnog prvaka Chelseaja.

Pročitajte više