Bilić: Ovo je jedna od najvećih utakmica u povijesti West Hama!

Foto: Guliver Image/Getty Images

DRAMATIČNO izborena, ali tim slađa pobjeda West Hama nad Liverpoolom (2:1) u sudačkoj nadoknadi produžetka ponovljene utakmice 4. kola FA Kupa, oduševila je trenera Hammersa Slavena Bilića.

"Istovremeno mogu i ne mogu opisati kako se osjećam nakon ovakve završnice i pobjeda. Bila je to veličanstvena nogometna predstava i klasik FA Kupa. Ulazi u povijest najvećih utakmica West Hama."
 
Bilić je objasnio zašto je poslao u povijest i među najveće: "Liverpool, zadnja sezona na Upton Parku, noćna utakmica i gol u posljednjoj minuti."

Uslijedile su pohvale momčadi, ali i pojedincu: "Zaslužili smo pobjedu, iznimno sam ponosan na momke, ostavili su srce na terenu. Pobjednički gol koji je Ogbonna postigao je šlag na torti njegove predstave. Briljirao je kao središnji branič."
 
Naravno, nakon ovakve pobjede, Biliću se budućnost čini blistava i ružićasta: "Navijače smo učinili ponosnima i želim da prođemo još dalje. Ako ponovimo nastup kao na ovoj utakmici, onda smo u stanju pobijediti bilo koju momčad u Engleskoj."

Pročitajte više