TRANSFERI

Bilić pregovara o napadaču koji je u dvije sezone u drugoj ligi zabio devet golova

Foto: Getty Images

NAKON što je ispunio najvažniji cilj prijelaznog roka i vratio Filipa Krovinovića na posudbu iz Benfice, Slaven Bilić nastavlja tražiti pojačanja na ofenzivnim pozicijama.

Teamtalk ekskluzivno donosi informaciju da West Bromwich Albion želi dovesti Toma Incea, 28-godišnjeg napadača Stokea na kojeg menadžer Michael O'Neill ne računa i dostupan je za posudbu.

Međutim, za njega su zainteresirani i škotski velikani Celtic i Rangers, no u Bilićevu klubu smatraju da su u prednosti jer bi dolaskom u WBA napadač ostao u Premiershipu.

Embed from Getty Images

Ince je došao u Stoke 2018. iz Huddersfielda za 11,2 milijuna eura, ali je u 76 utakmica u Championshipu u dvije sezone postigao samo devet golova.

A u Huddersfieldu još igra Karlan Grant, još jedan napadač kojeg Bilić želi dovesti i o kojem pregovara već neko vrijeme. Dolazak jednog od ove dvojice napadača ne znači da drugi otpada jer Bilić treba što više napadačkih opcija u prvoj sezoni s West Bromom u Premiershipu.

Prijelazni rok u većini europskih zemalja završava 5. listopada, ali Englezi međusobno mogu trgovati sve do 16. listopada.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više