SLAVEN BILIĆ

Bilića traži velikan, a ako prihvati ponudu, razbjesnit će navijače bivšeg kluba

Foto: Getty Images

SLAVEN BILIĆ na dobrom je putu da West Bromwich Albion odvede u Premiership budući da njegova momčad nakon 37. kola Championshipa broji 70 bodova, šest više od Fulhama, koji je treći.

Iako su mu iz kluba početkom srpnja rekli da ove sezone ulazak u elitno društvo nije imperativ, bivši hrvatski izbornik gura iznad očekivanja pa je tako na sebe privukao interes turskog Fenerbahčea.

Turski Fotospor piše da je 51-godišnji Bilić glavni favorit za preuzimanje Fenerbahčea, koji je već nekoliko sezona u krizi rezultata, no teško je vjerovati da bi se to moglo dogoditi prije kraja tekuće sezone koja je ionako prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

"Hrvat je postao navijački favorit tijekom boravka na Hawthornsu i ako se nešto dramatično ne promijeni, ostat će u West Bromwichu", piše Fotospor.

Fenerbahče je ranije pokazivao interes i za Niku Kovača, a jedan od favorita za klupu istanbulskog kluba bio je i Roger Schmidt, koji je na kraju otišao u PSV.

Ako Bilić na kraju i ode u Fenerbahče, navući će na sebe bijes Bešiktašovih navijača, budući da je taj klub vodio od 2013. do 2015.

VIDEO: Vatreni navijači Bešiktaša uoči derbija

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više