TRANSFERI

Bio je velika nada engleske reprezentacije, a sada čeka Bilićev poziv

Foto: EPA

SAIDO BERAHINO bio je jedan od najvećih engleskih talenata. Pojavio se kao tinejdžerska senzacija u West Bromwich Albionu pa mu se predviđala zvjezdana karijera.

Berahino u dresu Stoke Cityja protiv Millwalla

Posebno u dresu Engleske, za U-21 selekciju zabio je deset golova u 11 utakmica. Chelsea ga je pomno pratio, ali WBA je stopirao transfer.

Igra u Belgiji

Danas, u 26. godini, igra u belgijskom Zulte Waregemu za koji je ove sezone zabio sedam golova u 16 nastupa, a stigao je zaigrati i za reprezentaciju Burundija.

Njegov pad najbolje opisuje potez drugoligaša Stoke Cityja, njegovog posljednjeg engleskog poslodavca. Oni su mu isplatili 2,5 milijuna funti samo kako bi raskinuli ugovor s njim koji je trajao još tri godine.

Želi k Biliću

Ipak, Berahino sada ističe kako je spreman za povratak na Otok i to kako bi obukao dres West Bromwich Albiona, kluba u kojem se proslavio.

U razgovoru za Counter Attack podcast Berahino je otkrio kakvi su mu planovi za budućnost te da oni uključuju momčad koju trenutno vodi Slaven Bilić.

"Obožavao sam igrati u West Bromu, svaka minuta koju sam tamo proveo bila je sjajna. Da me sada pozovu, otišao bih bez razmišljanja", rekao je Berahino. 

 

 

Pročitajte više