TRANSFERI

Bio je rezerva u Dinamu, a sada u paketu od 35 milijuna eura prelazi u Napoli

Foto: EPA

AMIR RRAHMANI (25), kapetan Kosova, još je prošle sezone bio rezervni stoper i bek Dinama, a nakon sjajne polusezone u Veroni izborio je transfer u jedan od najvećih talijanskih klubova. Nakon Gazzette dello Sport, to je potvrdio i Gianluca Di Marzio, pouzdani izvor za talijanski mercato. 

Di Marzio javlja da se danas u Milanu s Cristianom Giuntolijem, sportskim direktorom Napolija, sastaju Rrahmanijev i agent Veroninog veznjaka Sofyana Amrabata, kako bi dogovorili detalje prelaska Veroninog dvojca u Napoli uz ukupnu odštetu od 35 milijuna eura. 

Oni će u Veroni ostati do kraja sezone, kako bi joj pomogli u borbi za opstanak i zato što je Amrabat ove sezone već nastupao za dva kluba (osim Verone i za Club Brugge) pa ne može za još jedan. 

Rrahmani je u Dinamo došao 2016. iz Splita uz odštetu od 1,2 milijuna eura, a prvu sezonu proveo je na posudbi u Lokomotivi. Prošlog ljeta otišao je iz Dinama kod Ivana Jurića za odštetu od dva milijuna eura. Sada ga čeka transfer karijere. Potpisat će petogodišnji ugovor s talijanskim velikanom.

Transfer u Napoli zaslužio je sjajnom debitantskom polusezonom u Serie A. U prvih 18 kola propustio je samo 11 minuta.

Pročitajte više