Bio je zvijezda Milana i PSG-a. Sad ima 37 godina i ostao je bez kluba

Foto: EPA

JEREMY MENEZ nekada je bio igrač Monaca, Rome, PSG-a i Milana, a sada je dočekao sunovrat karijere. Posljednjih godina nastupao za Regginu i Bari u Italiji. Sada je napustio i Bari te službeno nema klub. Menez je bio jedan od najvećih francuskih talenata svoje generacije, ali nije ispunio potencijal, usprkos činjenici da je igrao za brojne velikane.

U intervjuu koji je dao prije četiri godine za France Football govorio je o razlozima zbog kojih mu karijera nikad nije bila zvjezdana kako se to očekivalo, a posebno je istaknuo odnos s medijima.

"Često sam bio glup. Nije mi se sviđalo kako mediji pišu o meni, ali i ja sam pomogao u tome da se ne piše lijepo. Mogao sam biti malo manji idiot. Ponekad sam bio glup, imao sam glup karakter. Mrzim nepravdu i puno puta sam znao pročitati stvari o sebi koje nisu bile istinite, ali nisam uzimao u obzir da mediji samo rade svoj posao. Ja znam tko sam i to je najbitnije", istaknuo je Menez. 

Menez je karijeru započeo u Sochauxu, a onda su slijedili transferi u Monaco, Romu, PSG, Milan i Bordeaux. Nakon toga se okušao u turskom Antalyasporu i onda stigao do Meksika, Pariza i Italije. Hoće li Italija biti i zadnja stanica, zasad nije jasno.

Pročitajte više