Bio je zvijezda Reala i osvojio pet Liga prvaka. Opisao je horor koji je tamo doživio

Foto: EPA

FRANCISCO ROMAN ALARCON SUAREZ je prije samo nekoliko godina bio jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Svima je poznatiji pod nadimkom Isco, a ovaj plemeniti igrač je u 353 nastupa za Real Madrid dao 53 gola te osvojio tri prvenstva i čak pet Liga prvaka. Danas mu je tek 30 godina, ali je bez kluba četiri mjeseca.

U velikom intervjuu za Marcu požalio se na tretman koji mu je u Realu priredio bivši trener Santiago Solari. "Kad je on stigao, ja sam prestao postojati. Nitko mi nije objasnio zašto više ne igram. Sjećam se da sam igrao u kupu utakmicu, a par dana kasnije sam protiv Rome bio na tribini. Nisam imao ničiju podršku. Solari bi me vodio na putovanje i ostavljao na tribini, nisam ni na klupi bio", započeo je Isco.

Odbio je ponudu Barcelone

"Trebao sam odmah otići, ali teško je napustiti Real. Ne znam. Nakon jedne utakmice u kojoj me poslao na tribine bez ikakvog razloga, dobio sam poziv od njega. Rekao mi je da sam trenirao dobro i da će mi ukazati povjerenje. U narednoj utakmici opet tribine. Ne znam je li me na taj način ismijavao", rekao je Isco i potvrdio da je Barcelona poslala ponudu za njega.

"Zvao me Bartomeu, predsjednik Barcelone koja je tad imala novaca. Puno su mi obećali, ali ja nisam mogao izdati Real, ni za svo zlato svijeta. Sad tražim klub, a tko god da me potpiše, dobit će pravog ratnika", zaključio je.

Pročitajte više