HNL

Bišćan nakon pobjede protiv Belupa posebno nahvalio jednog igrača

Foto: Pixsell

RIJEKA je pobijedila Slaven Belupo 2:0 na Rujevici u sklopu 27. kola HT Prve lige.

Pobjedu Riječana pred oko 4000 gledatelja obilježili su Jakov Puljić i Robert Murić koji su bili strijelci, ali su si međusobno i asistirali kod pogodaka.

RIJEKA - SLAVEN 2:0 Murić i Puljić sredili Koprivničane, ozljeda kapetana

Trener Igor Bišćan nije skrivao zadovoljstvo nakon nove pobjede na klupi Rijeke.

"Moram najprije čestitati mojim dečkima koji su odigrali jako dobru utakmicu. Od prve sekunde prava energija, pravi pristup, bili su živi, čvrsti i agresivni i osim možda jednog dijela početkom prvoga poluvremena bili smo tijekom cijele utakmice takvi i to nam je donijelo puno dobrih situacija. To nam je donijelo ova tri boda. "

"Prezadovoljan sam s načinom na koji smo izgledali i to protiv jednog protivnika koji je sve samo ne slab i bezazlen. Mi smo im se svojom energijom nametnuli, nismo im ostavljali previše šansi."

Ozljeda kapetana

Novi potencijalni problem za klub s Rujevice dogodio se pred sam kraj prvog poluvremena utakmice protiv Koprivničana. Zbog ozljede skočnog zgloba travnjak je napustio kapetan momčadi Alexander Gorgon.

"Sada je u pitanju drugi zglob, inače ne bi izašao van da je u pitanju nešto bezazleno. Vidjet ćemo što će se dogoditi kada se to ohladi."

Impresivni mladi veznjak Lepinjica

Iako su Puljić i Murić bili glavni akteri riječke pobjede, trenera Bišćana posebno je impresionirao mladi veznjak Ivan Lepinjica.

"Igra jako zrelo i odgovorno i jako kvalitetno u toj jednostavnosti. Svi znamo da treneri kažu da je najteže igrati jednostavno, a kod njega je to izgledalo jednostavno. Treba ga pohvaliti u svakom slučaju jer ovo je njegova druga utakmica i on svojom zrelošću odskače na razini seniora, a kamoli juniora, što je velika kvaliteta za mladog igrača. Bit će zanimljivo pratiti njegov razvoj" podvukao je trener Rijeke.

,

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.