"Bit ću najbolji teškaš ikad. Miočić, Jones i UFC me neće zaustaviti"

Foto: Profimedia

BRITANAC Tom Aspinall u studenom 2023. nokautirao je ruskog borca Sergeja Pavloviča te postao privremeni prvak teške kategorije UFC-a. Podsjetimo, na toj priredbi UFC 295 za naslov prvaka trebali su se boriti Jon Jones i Stipe Miočić, ali je borba otkazana zbog Jonesove ozljede.

UFC želi iz drugog pokušaja organizirati meč između Jonesa i Miočića, što se Aspinallu ne sviđa jer smatra da bi se on trebao sučeliti s Jonesom, a ne 42-godišnji Miočić, koji se nije borio već tri i pol godine. Govorilo se i da bi se Aspinall borio s Miočićem, ali on pak želi samo Jonesa.

"Umirovit ću se kao najbolji teškaš ikad. Nitko me neće me zaustaviti"

No, prema onome što je rekao u MMA Houru, čini se da se Aspinall pomirio s trenutnom situacijom te naglasio kako poštuje Jonesa i Miočića. "Obojica su moji heroji i zato sam se htio boriti s njima. Ali dosta je plakanja, ako se to neće dogoditi, nema veze", izjavio je Aspinall.

Aspinall, 30-godišnji borac koji je u MMA karijeri na omjeru od 14 pobjeda i tri poraza, vjeruje u sebe unatoč tome što ga UFC ne vidi kao prvu opciju za meč s Miočićem i Jonesom. "Umirovit ću se kao najbolji teškaš ikad. Nitko me neće me zaustaviti. Nikakav Jones, Miočić, Dana White ni UFC-ova politika", poručio je.

Pročitajte više